Det där med egentiden

Det är rätt vecka här i de sörmländska skogarna, veckan med näringsriktiga måltider och rutiner på morgonen, Det är veckan med skratt och liv i huset och dagarna bara flyger förbi. Mannen åker själv till IKEA idag, jag är hemma med de små och deras vänner.

Plötsligt finner jag mig själv bara vandrandes runt i huset, de leker själva nuförtiden. Den store fick jag skjutsa iväg eftersom han skulle med en vän och handla. Den lille leker däruppe med sin vän som skall sova över.

En ny tid har kommit, det finns plötsligt egen tid och jag sätter mig i soffan på altanen med solen i ansiktet och min spännande deckare. Det finns egen tid samtidigt som skratten hörs ända ut. Det hände någonstans på vägen.

Det är spännande hur livet med dem förändras, precis hela tiden.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *