Det här med att det rullar på

Hon och jag sitter som vanligt när vi ses med varsin stor räksmörgås framförs oss, vi toppar med en chokladboll och en stor latte. Vi gör det av den enkla anledningen att vi faktiskt tycker om att äta. Vi pratar om äktenskap, om barnen, jobbet och om livets pussel och överraskningar. Vi pratar om när det finns stunder i verkligheten då allting faktiskt bara rullar på. När vi var yngre hade vi säkert tyckt att det lät hemskt, så tråkigt så man nästan skulle ha ramlat baklänges, så känner vi inte längre.

Att saker och ting bara rullar på, att det varken är hysteriskt roligt och spännande eller alternativt på randen till katastrof är skönt och lite fint. Vi tänker som så att skall vi leva det liv vi lever nu, i förhopningsvis minst 50 år till kanske man skall luta sig tillbaka och bara uppskatta de fina stunder då allting faktiskt bara rullar på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *