När snön kommer

Det är sen kväll, egentligen lite för sent för att stå med tandborstarna i högsta hugg. Jag känner redan den där lilla stresskänslan av att vara sen, sömnen är så viktig för de små. Men ibland förlorar vi oss i middag, lek och sällskapspel.
Det är då det händer.
Den lilla är av någon anledning i hallen och jag hör hans skrik som om han stod precis bredvid,
– Det snöar!!!!!!
Båda far iväg så tandborstarna välter och tvättställningen står en stund på tre ben och svajar oroväckande.
Jag är trött, trött och lite stressad och ändå, jag kan inte låta bli att le. De nästan hyperventilerar och pratar i munnen på varandra, det snöar, tänk om det går att leka i snön i morgon (vilket jag vet att det inte kommer att göra men väljer att inte informera om, vill inte förstöra ögonblicket)
Det blir ännu senare än tänkt men i morgon är det Fredag och har vi en gnutta tur ligger iallafall några flingor kvar på marken när vi börjar veckans sista dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *